Top menu

Gedicht: Op weg

Zie hier mijn allereerste gepubliceerde gedicht! Tijdens mijn stille week in Taizé heb ik voor het eerst gedichten geschreven. Dit hielp mij enorm om mijn ervaringen een plekje te geven en ik vond het ook heel leuk en het ging soms als vanzelf. Een aantal van deze gedichten zal ik op mijn blog zetten om jullie op een andere manier een kijkje te geven in mijn ervaringen. Dit is de eerste uit die reeks en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Op weg

Alleen op een weg
naar de toekomst.

Mijn zorgen en vragen
achtergelaten,
bij het kerkje;
toevertrouwd
aan God.

Zijn licht scheen
door een glas-in-loodraam.
Zijn veelkleurige liefde voor mij.

Mijn lasten achtergelaten,
lichter op weg,
naar Gods plan voor mijn leven.

Voorbij raast een trein,
de trein van mijn toekomst.

, , ,

2 Responses to Gedicht: Op weg

  1. Evita 22 augustus 2012 at 20:11 #

    Goud bezig, Elwin 🙂 Mooi!

Geef een reactie